Otse põhisisu juurde

Märkmed Indiast (vol4)

Hommikul kell 6 ajab raul ennast voodist väljas, sikutab püksid jalga ja võtab kätte pläta, et kohe kui kuli uksele koputab ja küsib, et kas raul tahaks pesu pesta, siis annab kulile plähviga. Ei koputata. Ei koputada ka kell 7 ja 8 ja raul on natuke pettunud, eriti arvestades, et vahepeal oodates avastab ta, et oleks vaja pesu pesta.

Päev veedetakse infosessioonidel tudengitele ettekandeid tehes ning ülikooli direktoriga määramatu puuvilja mahla juues. Direktori kõrva peal on jube suur sünnimärk, mis lihtsalt kutsub vaatama, ning kogu vestluse aja põrnitseb suurem osa eestlastest direktori kõrva. 

Lõunasöögil pärib KV mõtlikult, et kas krevetid lähevad ka taimetoidu alla, et jubedalt tahaks krevette süüa, aga nagu ei tahaks taimetoitlase võistluselt välja langeda. Raul toetab ideed, et KV telliks krevette ning et see ei läheks taimetoidu alla, aga KV ei lähe õnge. Skoor on endiselt 2 väljas, 3 veel, aga KV otsusekindlus juba mureneb.

Peale tööpäeva otsustatakse tutvuda kohaliku kinoga ning India agendid naeravad ennast katki ja selgitavad, et sellisel juhul oleks pidanud kinopiletid broneerima soovitavalt nädal tagasi. Tagasi hotellis aga ei jäeta jonni ning otsustatakse broneerida kinopiletid sootuks Bangaloresse, linna, kuhu kogu delegatsioon lendab enne kukke ja koitu ning kus peale töökohustuste täitmist on terake vaba aega. Paraku aga on ka Bangalore kinos juba valdav osa filmisessioone paksult täis broneeritud ning kui raul püüab osta viimaseid õnnetuid kohti, siis India broneerimissüsteem tema krediitkaardi peale ei kõssagi ja raul jookseb alla hotelli vastuvõttu muret kurtma nagu abitu gringo kunagi.

Muret kurtes selgub, et hotelli vastuvõtjal on sõber, kes täitsa juhtumisi töötab Bangalores vajaliku kino direktorina, ning lubab asja korda ajada. Kümne minuti pärast vastuvõtja tulebki ja ütleb, et kuigi kohad olid kinni, sai raul omale väga head kohad. Ilmselt siis mõne kohaliku Bangalore poisi, kellel parajasti polnud ilmselt kõige parem päev, broneering tühistati ära.

Niimoodi siis aetakse Indias asju.

Kommentaarid