Otse põhisisu juurde

Märkmed Indiast (vol 3)

Hommikul kell 6 helistatakse ukse taga kella. Raul veeretab ennast voodist välja, sikutab püksid jalga ja avab ukse. Ukse taga on kuli kes küsib, ega raul pesu ei tahaks pesta. Raul ei taha, paneb ukse kinni ja roomab tagasi voodisse edasi magama.

Kell 6.30 helistatakse ukse taga kella. Raul veeretab ennast voodist välja, püksid endiselt jalas ja avab ukse. Ukse taga on teine kuli kes küsib et ega raul pudelivett ei taha. Raul ei taha, riputab ukse külge 'mitte segada' sildi, paneb ukse kinni ja roomab tagasi voodisse edasi magama.

Kell 7.00 helistatakse ukse taga kella. Raul veeretab ennast voodist välja ja avab ukse. Ukse taga on kolmas kuli kes vaatab mõtlikult 'mitte segada' silti ja küsib et ega raul ei taha pesu pesta. Raul lööb ukse kinni ja istub voodi peale. Janu on, aga pudelivett ei ole.

Ülejäänud päeva sisustab regulaarne uksele koputamine ja erinevate asjade küsimine. Ignoreeriks, aga ei saa, siis kulid pressivad ise uksest sisse. Lisaks on rauli hotellituba viimasel, üheksandal korrusel, ja keegi kogu aeg trambib lae peal.

Õhtusöögil tunnistab K-A, et sõi hommikul peekonit ning see oli olnud väga hea. 2 väljas, 3 veel.


Kommentaarid