Otse põhisisu juurde

Minekust

See algab sellega, et raul läheb prügi välja viima.

Päriselt ka. Iga reis algab sellega, et kodu tuleb korda teha ning wcs tuli põlema unustada, või vähemalt on raul seda niimoodi teinud. Seekord siis raul viskab külmkapist välja kõik asjad, mis ei säili veel vähemalt kuu aega, ning avastab kusagilt kapi tagumisest otsast maasikad. Ju kunagi sai külmutatud maasikad sulatatud et nendest smuutit teha, aga ilmselt on sulamiseks kulunud aja jooksul vahepeal läinud smuutiisu üle, ning nii on surgatud maasikad kapi tagumisse otsa teadmata ajaks.

Mis iseenesest poleks probleem, aga raul kallab kõik maasikad prügikotti ja lennujaama minnes võtab prügikoti sülle ja viskab ära. Peale prügikasti kaane sulgemist vaatab raul alla ning paistab, et kõik maasikad on selle ajaga ümber paiknenud rauli valgetele pükstele. Üldiselt näeb raul nüüd välja, nagu oleks tal ootamatult päevad hakanud.

Kiiresti tuppa tagasi pükse pesema, aga maasikad keelduvad lahkumast ja kuna aeg pressib takka, siis raul jõuab lennujaama märgade roosakate pükstega, nähes välja nagu tal endiselt oleks päevad ja ta oleks lisaks veel ka püksid täis teinud. Sakris habeme ja sassis juustega, seljas riided mille peal on vähemalt kolm nende abikõlblikkust tõendavat Euroopa Liidu lippu näeb ta välja, nagu oleks ta kusagilt paadi alt välja roomanud ja nüüd püüab Eestist evakueeruda ja raul irvitab G4S töötajale näkku, olles kindel, et ta võetakse täiendavaks turvakontrolliks rajalt maha.

Üllataval kombel aga raul läheb kontrollist läbi ning pisike M., kes kõikidest maailma terroristidest tundub olevat kõige kahjutum, korjatakse maha ning kontrollitakse ta käed üle, et ega ta äkki juhtumisi lõhkeaineid pole viimasel ajal käppinud. 

See reis on alanud igatahes paljutõotavalt.


Kommentaarid