Otse põhisisu juurde

Esimesest sissekandest ja harjutamisest


Raul otsustab lõpuks, peale juba mitu nädalat toimunud ettevalmistusi Namiibia-reisiks, hakata neid ka kirjalikult dokumenteerima. Seda muidugi eelkõige seetõttu, et mida pole kirjas, seda pole ka olemas, nagu raul tuntud bürokraadina juba liigagi hästi teab.

Ühesõnaga, raul teeb valmis blogi, ning alustab lisaks sellele ka füüsiliste ettevalmistustega Aafrika-tripiks. Põhjuseks eelkõige see, et ta vaatab ja kuulab, kuidas kõik reisikaaslased käivad jooksmist harjutamas ja jooksmas. Raul mõtleb et, mis saab Namiibias siis, kui auto on liiva sees kinni ning lõvid kavatsevad reisijaid ära nosida, ning tema silme ette kerkib kujutluspilt, kuidas K, H ja A sportliku kergusega üle liivadüünide lippavad ning raul nende taga natuke ära sureb.

Selle vältimiseks otsustab raul hakata sportlikuks nooreks meheks, ostab omale jooksusussid ning läheb Tähtvere vahele ringi kelpsama. Kõik on tore kuni neljanda kilomeetrini kus kopsud kipuvad pisut välja tulema, aga siis tundub, et selja taga möirgab lõvi ning raul sörgib vapralt edasi.

Selja taga polnud lõpuks mitte lõvi, vaid lihtsalt rekka, mis püüdis rauli natuke häbelikult alla ajada, aga Aafrika-sissejuhatuseks käib see ka.

Kommentaarid